Champion

Lars-Eric1

En rekke av Norges beste elitespillere i squash var samlet da Larvik Squash 1 arrangerte turneringen Larvik Open 2015 på Aliom Squash og Fitness på Skreppestad. Til kampene – som gikk på fredag og lørdag – kom det spillere fra Oslo, Bærum, Kristiansand, Sarpsborg og Stavanger. Fem av klubbens egne spillere deltok også, og av dem var det Lars-Eric Hansen som gjorde det best. Han tapte riktignok den første kampen mot førsteseedete Shohab Hussein fra Bærum, men etter det så han seg ikke tilbake og vant alle de neste kampene han spilte. Det betyr at han vant «plate»en, og ble behørig premiert for dette.

Platemester

Helgens kamper tok på og da Lars-Eric kom frem for å hente premien, var det godt å ha en racket å støtte seg på. Det ble påstått at Lars-Erik da mumlet, «nå gleder jeg meg skikkelig til mandagens liga-spill»

Det er også verd å melde at Larvik også stilte med en dame i herreklassen. Hege Hansen hadde meldt seg på i dameklassen, men fordi det ble for få påmeldte damer, måtte den klassen avlyses. Hege ønsket da å spille mot gutta og det fikk hun selvfølgelig lov til «bedre trening kan jeg ikke få, selv om jeg døde litt i siste kamp».

Mellom slaga

Hege ble godt tatt imot av gutta. Her sammen med Stian Soli og Pål Espen Ramberg, begge fra Sarpsborg.

Topp 3

For øvrig ble turneringsfinalen vunnet av Adrian Ostbye fra Oslo. Han slo Shohab Hussein fra Bærum 3-0 i sett. På tredjeplass kom Trym Åckerström Aasness, han også fra Bærum.